Kategóriák
Elemek és csillagjegyek

A Levegő elem

A levegő elem a logikus elménket képviseli. Megtestesíti magát a tudást és azt a módot, ahogy az információt megszerezzük, és ahogy azt megosztjuk

A levegő elem a logikus elménket képviseli. Megtestesíti magát a tudást és azt a módot, ahogy az információt megszerezzük, és ahogy azt megosztjuk másokkal. Tehát a levegő jegy összefügg a kommunikációval és azt is megmutatja, hogyan kommunikálunk.

levegő elem
levegő elem

A levegő egy olyan dolog, ami nagyon könnyen és gyorsan változhat. Nagyon rövid időn belül képes egyik helyről a másikra mozogni. Ezért a gyors gondolkodásmód is a levegő jegyhez kapcsolható.

A levegő energia olyan dolgokhoz is kapcsolódik, amik információt és tudást terjesztenek. Tehát megmutatja azt a kölcsönhatást, ami mint élőlényeket körbevesz bennünket, illetve amit a kommunikációs rendszerekkel folytatunk. De leginkább arról ad információt, hogyan viszonyulunk egymáshoz a kapcsolatokban.

Emiatt amikor kapcsolatokat vizsgálunk, akkor a levegő elemet is vizsgáljuk, mert a kapcsolatoknak hatalmas részét teszi ki az egymással való kommunikáció és az is, ahogy egymásra hatunk. Ezek után meglepő lehet, de a levegő jegyűek többségének nehézséget okoz az érzelmek kinyilvánítása. 

A levegő jegyek az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő. A levegő házak a harmadik, a hetedik és a tizenegyedik ház. A levegő jeggyel kapcsolatos égitest a Merkúr.